Muligt at lære at spille guitar på 21 dage

Hvis du altid har drømt om at lære at spille et instrument, har du måske afvist det, fordi det er noget, der ville tage for lang tid. Du kan ikke se, hvordan du skulle finde tiden til det i dit travle liv. Det er rigtig ærgerligt, hvis du opgiver drømmen om at kunne spille et instrument, som for eksempel guitar, kun fordi du ikke føler, at du har tid til det.

Og faktisk er det muligt for dig at lære at spille guitar på meget kort tid. Hvis du fokuserede, kunne du sikkert lære det i løbet af bare en uge, hvis du ikke brugte tiden på andet. Men det kan være svært at gøre det og ikke andet. Derfor kan det være en bedre ide, at du prøver at lære det i løbet af 21 dage. Der får du stadig hurtigt lært, hvordan du spiller guitar, men det er også lang nok tid til, at du nemt kan passe det ind i din hverdag. Det er i mange tilfælde vejen til succes.

Øv dig på at spille guitar hver dag

Når du skal lære at spille guitar på kort tid, er det vigtigt, at du sætter tid af hver dag til at øve dig på det. Det er med til at gøre, at du hurtigt får lært det. Åh nej, tænker du måske nu. Nu skal jeg til at sætte flere timer hver dag af til at øve mig. Det var lige præcis det, som jeg ikke ville – og som jeg ikke havde tid til.

Men det behøver du bestemt ikke. Faktisk behøver du kun at sætte 20 minutter af hver dag til at lære at spille guitar. Det er derfor meget nemt at gøre ved siden af at have et arbejde, en familie og en række andre hobbyer og forpligtelser, som du er nødt til at forholde dig til på en daglig basis.

Lær få akkorder, der bruges ofte

Når du lærer at spille guitar på kort tid, lærer du selvfølgelig ikke alle akkorderne på de 21 dage. Men det behøver du heller ikke. Der er mange sange, som du sagtens kan spille med nogle af de mest brugte akkorder. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at lære en masse forskellige akkorder, men kan nøjes med at lære nogle af de mest brugte akkorder. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at lære at spille et instrument hurtigt og effektivt.

Du kan finde en række kurser på nettet, hvor du kan lære at spille guitar på 21 dage. Nogle af dem er gratis og ligger for eksempel på Youtube. Andre ligger på forskellige onlinekursusportaler og koster måske nogle penge, men det er slet ikke så mange, som det ellers ville koste dig at få musikundervisning.

Det eneste, du har brug for, når du gerne vil lære at spille guitar, er altså en guitar. Selv det behøver ikke at være dyrt, da der er mange steder, hvor du kan købe en guitar til en rimelig pris.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *