4 tips til at lære at spille guitar

4 tips til at lære at spille guitar

Vil du gerne lære at spille guitar, men er du ikke sikker på, hvor du skal starte henne, kan du her finde et par gode tips, der kan få dig godt i gang.

Start med den rette størrelse guitar

For det første skal du finde en god guitar, der passer til dig, som du er glad for at spille på. Du kan finde guitarer i mange forskellige størrelser, og måske er det ikke sikkert, at dine hænder og fingre passer til en almindelig guitar. Så kan det være godt at gå efter en ¾ guitar i stedet for, eller måske en endnu mindre model, som du har nemmere at nå om. Så bliver det også nemmere for dine fingre at lære grebene.

Køb metal persienner her.

Find en sang du vil lære at spille

Dernæst kan det være godt at finde en sang, som du gerne vil lære at spille. På den måde har du automatisk et mål at gå efter, og du ved, at du er kommet i mål, når du en skønne dag kan spille den sang, du har sat dig for at lære. Når du har mestret denne sang, er det jo så bare med at finde en ny og lidt sværere sang, som du kan kaste dig over. Så giver det nemlig lige pludselig mening for dig at lære de akkorder, du lærer, da du har noget konkret at bruge dem til.

Øv dig lidt hver dag

Så er det også godt at komme i gang med at øve dig lidt hver dag. Der er mange, der køber en guitar, spiller på den i fire timer den første dag, og så ser de aldrig på den igen. Så er det bedre at vænne dig til at spille en halv eller hel time hver dag, og gøre det konsekvent dag efter dag. Hvis du kun har mulighed for at bruge 15 eller 20 minutter om dagen, er det stadig bedre end slet ikke at få spillet. Og det er meget bedre end kun at øve dig en gang om ugen eksempelvis.

Gå til undervisning

Hvis du har lyst til det, er der også mange, der finder glæde i at få guitarundervisning. Der er nok gode muligheder for at finde en god underviser i din egen by, så du ikke engang skal køre langt for at få undervisning. Det er dog klart, at det også er vigtigt stadig at blive ved med at øve dig derhjemme, selvom du går til undervisning. Men en god underviser kan blive ved med at holde dig motiveret til at lære mere, og det kan være det helt rette valg for dig og din måde at lære bedst på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *