Din første guitar bør ikke være den dyreste

Din første guitar bør ikke være den dyreste

Er du jagt efter din første guitar, og vil du gerne i gang med at lære at spille guitar, kan det være en rigtig god idé ikke at bruge alt for mange penge på din første guitar. Herunder kigger vi nærmere på hvorfor.

Det er ikke nemmere at lære at spille guitar på en dyr guitar

For det første bliver det jo ikke nemmere for dig at lære at spille guitar på en dyr guitar, end det gør på en billig guitar.

Selvfølgelig vil en dyr guitar have en bedre lyd, men i starten ved du jo ikke engang, hvad du skal lytte efter, og derfor er der ingen grund til at bruge så mange penge på din første guitar, når den til en start bare er til at lære greb og akkorder.

Hvad hvis det ikke fanger dig?

Dernæst er det jo heller ikke sikkert, at det rent faktisk fanger dig at spille på guitar. Derfor vil det jo være ærgerligt at have brugt 10.000 kroner eller endnu mere på en guitar, hvis du lægger den til side efter ti minutter, fordi det er kedeligt.

Så er det altså bedre at købe en guitar til 1.000 kroner eller endda endnu mindre, som du sagtens kan finde en guitar til, da du på den måde ikke har brugt så mange penge på den, hvis du vælger at bruge tiden på noget andet.

Du kan altid købe en dyrere guitar

Så er det jo også sådan, at du jo altid kan vælge at købe en dyrere guitar til dig selv, når du først har lært at spille på den billige guitar og gerne vil i gang med at spille på en guitar, der har en meget bedre lyd, og som er sjovere at spille på.

Du kan jo altid vælge at skifte den billige guitar ud med en dyrere model, når du har fået lidt mere styr på, hvordan du spiller på guitaren, og hvad du skal lytte efter, når du skal finde din nye og lidt dyrere guitar.

Find din nye guitar online i dag

Er du klar til at købe din første guitar i dag, er det jo bare med at klikke dig ind hos en forhandler, hvor du kan finde et stort udvalg af guitarer. Der er mange gode forhandlere bare i Danmark, så det burde ikke være det store problem for dig at finde en shop, hvor du kan købe din nye guitar.

Husk at det også er en god ide at købe taske eller kasse med til din guitar, så du har mulighed for nemt at tage den med dig, hvis du får brug for det.

Find brækjern til at fjerne tæger her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *