Sådan får du nemt råd til ny guitar

Sådan får du nemt råd til ny guitar

Savner du en ny guitar at spille på, men har du ikke råd til at købe dig en ny guitar, er der heldigvis stadig håb forude.

Du kan eks. vælge at låne penge til at købe din guitar. Ligesom du kan låne penge til at købe en bil, bl.a. ved at få et bil lån uden krav om udbetaling, kan du også nemt finde penge til en guitar.

Køb din guitar på afbetaling

Den første mulighed du har er at købe din guitar på afbetaling. Der er mange af de større butikker med musikinstrumenter, der giver dig mulighed for at købe dine instrumenter på afbetaling. På den måde laver du en aftale med butikken eller butikkens samarbejdspartner, så du kan få lavet en afdragsordning og dermed have råd til at købe din nye guitar i etaper.

I stedet for at skulle betale 5.000 kroner her og nu, kan det være, at du skal betale 500 kroner om måneden i 10 måneder. Det er for mange meget nemmere at overskue.

Lån penge til ny guitar

Vil du gerne købe en guitar brugt, eller har du udset dig en guitar hos en forhandler, der ikke kan give dig en aftale om at købe på afbetaling, er du jo nødt til at låne pengene til din guitar hos en låneudbyder.

Dette er heldigvis også meget nemt at have med at gøre, og du kan ansøge om dit lån på nettet i løbet af bare få minutter.

Her kan du helt selv bestemme, hvor mange penge du har lyst til at låne. Afdragene foregår på samme måde som ved en aftale om afbetaling, så du skal stadig betale en månedlig ydelse til låneudbyderen, indtil du har betalt lån og renter ud.

Hvilken guitar vil du have?

Inden du går i gang med at ansøge om lån til din guitar, er det jo meget vigtigt at finde ud af, hvilken guitar du har lyst til at købe. Der er jo stor forskel på, om du skal have dig en guitar til 2.000 kroner eller til 20.000 kroner.

Så hvis du starter ud med at prøve guitarer og finde frem til lige netop den model, du bare må eje, er det meget nemmere for dig at låne lige netop det beløb, du har brug for til at købe den.

Skal jeg bestille min guitar fra udlandet?

Når du skal have ny guitar, kan det være, at du har tænkt på at købe den fra udlandet. Og det kan du også sagtens vælge at gøre. Du skal bare være opmærksom på, at det kan blive sværere at få support på dit produkt, hvis du vælger at købe fra udlandet i stedet for at købe i Danmark.

Men der er mange, der vælger at købe instrumenter fra bl.a. andre europæiske lande, så det kan du også sagtens vælge at gøre, hvis du har lyst til det. Det kan dog være svært at få lov til at prøve guitaren først, hvis du gør det på den måde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *