Bliv god til at spille guitar

For mange piger er det meget charmerende, når en fyr kan spille guitar. Der er bare et eller andet over det. Hvis der er en person, der kan spille guitar til en fest, gør det bare festen lidt mere hyggelig. Nogle mennesker er meget musikalske og for dem vil det være en oplagt idé at begynde at spille guitar. For andre, som måske ikke er så musikalske, vil det kræve langt mere træning. Man ved egentlig ikke om man er musikalsk eller ej, før man går i gang med at øve sig. Derfor er der ikke andet at gøre end at kaste sig ud i det. Hvis man gerne vil blive god til at spille guitar, følger her et par råd.

Spil i dit eget tempo

Mange mennesker kan have tendens til at blive utålmodige meget hurtigt, når de går i gang med at lære noget nyt. Mange vil gerne se resultater med det samme, og hvis det ikke lige lykkedes, så giver mange op. Det er vigtigt at have god tålmodighed, når man vil blive god til at spille guitar. Det er ikke bare noget, som man lige lærer på en enkelt dag. Derfor er det vigtigt at man giver sig selv tid til at lære det og lærer det i set eget tempo.

Du skal starte stille og roligt op, og sørge for ikke at kaste dig over alt for mange ting på en gang. Alle vil gerne lære det i en fart, men for mange er det en længerevarende proces. Man kan med fordel finde en god bog, dvd eller instrukser på nettet, som deler træningen ind i lektioner og sessions. På den måde kaster man sig ikke bare over det hele på en gang. Når man følger sådan en type guitarlektioner, er det vigtigt at man stadig tager det i sit eget tempo og ikke går videre, før man er helt med.

Akkorderne skal sidde i dine fingre

Når man skal lære at spille guitar, skal man først og fremmest lære alle akkorderne. Når man kan alle akkorderne, kan man herefter lære at skifte mellem dem og sætte dem sammen til faktiske melodier. For mange vil det tage et godt stykke tid at lære alle akkorderne. Man skal lære hvordan fingrene skal sidde ved hver enkelt akkord, og det kan være svært for mange. Herefter skal man lære hvordan man kommer fra den ene akkord til den næste. For mange vil det vise sig at være en stor udfordring.

Der findes mange forskellige gode teknikker til at skifte mellem akkorderne. Den eneste måde, hvorpå man kan lære det, er hvis de forskellige akkorder bare sidder i fingrene. Det betyder at man slet ikke skal være i tvivl, hvor man skal sætte fingrene. På den måde bliver det nemmere at regne den nemmeste måde at komme videre til den næste akkord på, og den næste og så videre. Hvis man er helt lost, kan det være en god idé at se videoer på nettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *