Skal jeg købe min guitar over nettet?

Skal jeg købe min guitar over nettet?

Drømmer du om at komme i gang med at spille på guitar, men har du ikke fået købt en endnu, er det måske en mulighed for dig at købe den over nettet.

Der er efterhånden kommet flere og flere butikker online, som sælger instrumenter. Og køber du for nok penge, kan det også være, at du endda kan få fragten gratis. Så du kan sagtens købe din guitar online.

Hvor meget skal jeg give for min første guitar?

Men hvor dyr en guitar skal du så vælge, nu hvor du skal have din første guitar nogensinde? Der er ikke noget endeligt resultat på det, men en god tommelfingerregel er at starte ud med en guitar i din billige ende.

Det kan jo være, at du ikke lige er helt den Chuck Berry, du regnede med at være, og derfor mister lysten til at spille efter en uge eller to. Så er det jo godt ikke at brænde inde med en guitar til mange tusinde kroner.

Er det en god idé at få privatundervisning?

Hvis du gerne vil godt i gang med at spille guitar, kan det være en rigtig god idé at få privat musikundervisning. Her sidder du som regel bare dig og din underviser, og det er for mange mennesker den bedste måde at lære noget nyt på. Så er der 100% fokus på dig og dine opgaver.

Det kan dog hurtigt komme til at koste mange penge, hvis du skal have mange timer, men det er altså også penge givet godt ud, hvis du har ambitioner om at blive en god guitarist. Alternativt kan du vælge fælles undervisning, hvor der er flere deltagere på en gang.

Hvordan kan jeg bedst selv lære at spille guitar?

Har du ikke råd eller lyst til at få privatundervisning, kan du sagtens stadig lære at spille guitar. Der findes mange bøger og DVD’er, der hjælper dig godt i gang med at lære en guitar at kende, og hvis du vil gøre det helt gratis, kan du kaste dig over nogle af de mange videoer på Youtube, der indeholder stort set det samme materiale – bare til 0 kroner.

Der er tusindvis af mennesker verden over, der har lært at spille guitar med hjælp fra Youtube og nettet generelt. Så det kan være en rigtig god måde at lære det på.

Er det et problem at bestille guitaren fra udlandet?

Når du skal bestille din guitar, kan det være, at du har kigget på at bestille en fra udlandet. Er det tilfældet, kan det være en god idé at bestille den inden for EU, så du ikke skal kæmpe med told eller lignende, når den kommer frem til Danmark.

Der er dog stadig mange gode danske butikker på nettet, der sælger guitarer, så du kan jo starte ud med at kigge hos dem for at se, om du ikke kan finde en model, der passer lige til dig og dine evner, der hvor du står lige nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *